Esra Erol’un son programında, izleyicileri yine ekran başına kilitleyen bir aile dramı yaşandı. Celal Bostan, eşi Şeyma Bostan’ın 25 Eylül’de evini terk ettiğini ve kendisinden haber alamadığını anlattı.
Celal, eşinin evi temiz bir şekilde terk ettiğini, hiçbir eşyasını almadan ve hiçbir not bırakmadan gittiğini belirtti. Şeyma’nın arkadaşı Fatma, onu otogara götürmüş ve Afyon’a bilet almış. Şeyma’nın ailesi de onu kabul etmediğini ve Şeyma’nın nerede olduğunu bilmediğini söylüyor.
1 Yıl önce evlenen Celal Bostan ve Şeyma Bostan internette tanışıp kaçarak evlenmişler. Şeyma’nın 2. evliliği olduğunu söyleyen Celal , Burdur’dan kaçan Şeyma’yı arıyor.
Celal, eşinin ailesinin de onu kabul etmediğini belirtiyor. Şeyma‘nın nerede olduğu hakkında hiçbir fikirleri olmadığını söylüyorlar. Şeyma’nın arkadaşı Fatma ise, onu otogara götürdüğünü ve Afyon’a bilet aldığını belirtiyor. Ancak Fatma da Şeyma’nın neden kaçtığına dair bir bilgiye sahip değil.
Esra Erol‘un programında yaşanan bu dram, sosyal medyada da geniş yankı buldu. İnsanlar, Şeyma‘nın neden kaçtığına dair çeşitli iddialar ve tartışmalar ortaya atıyor. Ancak kesin bir sonuca ulaşılamıyor.
Aile içi sorunlar ve kayıp vakaları üzerine uzman olan Dr. Ayşe Kaya, “Bu tür durumlar genellikle derin psikolojik veya aile içi sorunlardan kaynaklanır. Ancak kesin bir şey söylemek için daha fazla bilgiye ihtiyaç var” diyor.