Müge Anlı 26 Kasım’da canlı yayına gelen Hatice Duman Ailesini aramak için geldi . İki Kız kardeş Mersinde Lisenin önüne bırakılan Hatice Duman ve Kardeşi’nin Annesi Canlı yayına 27 Kasım 2019 ‘da bağlandı ve Hatice ve Kız Kardeşi benim kızım dedi. Asıl adları Kader ve Çilem olduğunu söyleyen Annesi Zeynep hanım ben Konya’dan Mersin’e gidip öyle bıraktım bu yüzden Mersin, Tarsus’da 1983’de bırakılan iki kardeşin Annesi Bulundu .
Müge Anlı Hatice Duman Asıl adı Kader olan Esmer olan Kız Kardeşinin ismi ise Çilem’miş şimdiki Adı ise Banu Babalarının adı ise Bayram’mış
Hatice Duman ve Kardeşi Banu’nun Annesi Babalarının o zaman evli olduğunu ve erkek çocuk doğuracak diye Zeynep hanım ile birlikte olduğunu ama iki kız olduğu için Zeynep hanımı terk ettiğini söyledi.
Müge Anlı ise benim Torunum Lokum ben çıkınca arkamdan ağlıyor. Siz çocukları bırakınca arkanızdan ağlamadılar mı dedi. Hatice Duman’ın Babalarının Adı ise Bayram Sürücü ve Konyalı