Başkanı Erol Bedir başkanlığında Karpuzatan tesislerinde toplanan transfer komitesi, her mevkide birbirine alternatifli yüzde 65´i yabancı, yüzde 35´i yerli oyunculardan oluşan 225 oyuncunun bulunduğu listeyi ele aldı.
bu vesileyle, sözleşmesi biten 3 futbolcudan, çocuğunun mektep durumu için ABD´deki bir takımla anlaşan stoper Mabiala, Umut Bulut ve orta saha oyuncusu Samba Sow´un durumu görüşüldü. Takımda ağabeylik yapan Umut Bulut´un yeni sezonda da takımda olmasına sıcak bakıldı. Kayserispor´da ligin ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen futbolculardan Rotman, Lawal, Erkan Kaş, Hakan Aslantaş´ın durumları ele alındı.
öte taraftan Barcelona ile işbirliği konusunda röportaj yapmaya dışarı giden Kayserispor Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Tufan Koç ile Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çakmakuyar´ın aynı zamanda İspanya, Portekiz ve Brezilya liginde top koşturan ve sarı kırmızılı ekibin tanıdık olmayan oyuncu listesinde bulunan futbolcularla görüşmeler yapacakları öğrenildi.
Kayserispor´un 2016-17 sezonunda, Süper ligde hafta sonu oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşması öncesi oyunculara Çarşamba gününe değin izin verildi.
Dizi Fragmanları dizimedya.com dizi ve medya siteniz.Kayserispor, 225 oyuncuyu listesine aldı!