Yeni dizi Safir, ilk bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Kapadokya’da çekilen bu etkileyici dizi, sadece mekânıyla değil, aynı zamanda Yaman ve Feraye’nin ilk sahnede yarattığı aşk atmosferiyle de dikkat çekti.
Ancak dizi sadece aşkla sınırlı değil. Ateş’in eve dönüşü ve dedesinin tüm torunları için yeni bir tekstil fabrikası açma kararı da oldukça ses getirdi. Dede, Ateş’in Bakırcılar ailesinin kızı Bade ile evleneceğini açıkladı. Fakat işler karmaşıklaşmaya başladı.

Bakırcılar ailesinin oğlu Bora’nın Feraye’yi taciz etmesi, Yaman’ın Bora’ya saldırması ve sonrasında yaşanan silahlı tehdit olayları diziyi bir hayli gerilimli kıldı. Gelişmeler burada da bitmedi; Cemile, ölen Bora’nın telefonunu buldu ve Yaman’ı tehdit etmeye başladı. Feraye’nin yaşadığı travma ise onu hayatına son verme noktasına getirdi, fakat Ateş’in zamanında müdahalesiyle hayatta kaldı.
Hastanedeki tedavisinin ardından Feraye’ye, bebeğinin de sağlıklı olduğu haberi verildi, Yaman’ın Bebek den haberi olmaması Feraye nin Bora’nın olayından haberi olmaması da ilerleyen bölümler için yeni kapılar açacak gibi görünüyor.
📌 Benzer Haberler
- Safir Dizisinde Aleyna: Feraye’nin Üvey Kız Kardeşi Olarak İzleyiciyi Nasıl Etkileyecek?
- Safir Dizisinin 5. Bölümünde Okan, Cemile’yi, Cemile Okan’ı Ateş’le Tehdit Ediyor: İşte Detaylar
- Feraye’den Kurtulmak İçin Cemile ile İttifak Kuruyor: Konakta Oda ve Dünürlük Vaadi
- Safir Dizisinin Yeni Bölümünde Neler Olacak?Feraye İstanbul’a Kaçabilecek mi?
- Çöp Adam Dizisinin 2. Sezonu Geliyor: Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu Yeniden Star TV’de!”
- Afra Saraçoğlu’nun Seyran Karakteri Krizi: Yalı Çapkını Setinde Neler Oluyor?
- Songül Öden ve Arman Bıçakçı: Yeni Eve Taşınıp Bebek Beklemeye Başladılar