Türk sinemasının son dönemdeki en dikkat çekici projelerinden biri olan “Güven Bana”, galası ile seyirciyle buluştu. Galanın yapıldığı Paribu Cineverse Kanyon AVM, film ekibi ve izleyicilerle dolup taştı.
Film, Aytaç Medya’nın yapımını, Aytaç Ağdağ ve Anıl Oğuz’un yapımcılığını üstlendiği, senarist ve yönetmen koltuğunda ise Selçuk Aydemir’in bulunduğu bir proje. Filmin oyuncu kadrosu da oldukça iddialı. Cihangir Ceyhan, Ufuk Bayraktar, Okan Cabalar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Serap Önder ve Selçuk Aydemir, filmde rol alıyor.
Güven Bana, Özcan ve Sercan kardeşlerin ailesinden kalan miras yüzünden kendilerini istemeden de olsa bir olaylar zincirinin içinde bulmalarını ve bu süreçte yaşadıkları komik olayları anlatıyor. Film, iki farklı kuşaktan komedinin usta isimlerini bir araya getiriyor ve gösterim sonunda izleyiciden tam not alıyor.
Aytaç Ağdağ, “Selçuk hocam sinema sektöründe birçok alanda ilklere imza atmış bir isim. Onunla bir yola çıktık ve hedeflerimiz var. Türk komedisinin dışında uluslararası komedi anlayışıyla bir film yapsak mı dedik ve Selçuk hocayla bu gayede buluştuk,” dedi.
Selçuk Aydemir ise, “Değişik bir film izleyeceksiniz. Hikayenin daha ön planda olduğu, esprilerin artık hikayelere ve karaktere hizmet ettiği filmler yapma arzusundaydım ve bu film onun ilk adımı oldu,” şeklinde konuştu.
Oyuncular da filmin farklı bir komedi anlayışıyla çekildiğini ve bu projede yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
“Güven Bana”, cuma günü itibariyle tüm Türkiye’de sinemalarda olacak ve izleyicileri gülmekten kıracak gibi görünüyor.